Kundecase: Sådan understøtter WelcomeBob den digitale strategi hos ejendomsselskabet Wihlborgs

Hos det danske ejendomsselskab Wihlborgs A/S har man en klar strategi omkring at drive nogle af landets mest attraktive erhvervsejendomme – og her spiller især anvendelsen af nye digitale løsninger en central rolle. Derfor har virksomheden også valgt at koble flere af WelcomeBob's videodørtelefoner på deres bygninger. Vi har taget en snak med Johan Tofte, som er Projekt- og Udviklingschef hos Wihlborgs A/S.

WelcomeBob udnævnt som en del af fremtidens løsninger og vindere indenfor PropTech

WelcomeBob har modtaget flotte benævnelser af henholdsvis Min Boligforening og Newsec, hvor virksomheden og dens produkter er fremhævet som en del af fremtidens løsninger til bl.a. byggeriet, kontorer, og boligforeninger.

Kundecase: Sådan sparer ordnung tid og administration med WelcomeBob

Hos ordnung kontorhoteller var man hurtige til at identificere et match mellem et digitalt dørtelefonsystem og stedets eksklusive kontorhoteller. Dette betød at man koblede WelcomeBob's dørtelefoner på flere af organisationens lokationer – til gavn for både ordnung selv og deres lejere. Vi har taget en snak med Nadia Krid-Halberg fra ordnung omkring deres brug af WelcomeBob samt hvilke fordele det giver dem.

Fem værdiskabende fordele med WelcomeBob til kontoret

Med en WelcomeBob videodørtelefon får jeres kontor eller kontorfællesskab en unik løsning som letter administrationen, giver besparelser på nøgler og øger sikkerheden. WelcomeBob anvendes hos flere af landets største kontorfællesskaber såsom Wihlborgs, ordnung kontorhoteller, SOHO og DTU Science Park.

DoorBob er din online styreboks til elektriske låse

Med en DoorBob forbundet til dine elektriske låse, gør du nemt adgangen digital og kan simpelt åbne døren via telefonen. Dette fungerer nemt med WelcomeBob’s smartphone app via et enkelt tryk. Du får desuden din egen brugervenlige webplatform således du kan administrere hvem der skal have adgang, og du kan hurtigt og nemt dele adgang via mobiltelefonen.

Spar penge på kontoradministration

Bruger du for meget tid på administration, når en ny medarbejder skal ansættes i jeres virksomhed? Der er i forbindelse med ansættelser og afskedigelser mange udgifter forbundet med kedelige og repetitive opgaver. En af disse opgaver er administration af nøgler til virksomheden.

Åben døren med iOS widget

Vores dygtige programmører har givet den gas! Det muligt at låse døren op direkte fra widget på iPhone.

Product update: Den bedste WelcomeBob oplevelse til dato

Vores seneste produkt opdatering gør det endnu lettere at dele adgang med nye medarbejdere på kontoret. Med en let og overskuelig proces sparer kontorer penge på administration af nøgler og øger samtidig kontorets sikkerhed.

Styrk sikkerheden på dit kontor

For mange virksomheder er sikkerhed afgørende. Det sker, at tyve går ind hvor døren ikke er låst og derefter smutter med en medarbejders nye Macbook. Ingen stopper dem, hvor det kan jo være de skal besøge en af de andre. Det kan være svært at overskue, om det er inviterede gæster eller en der er gået ind fra gaden, som går rundt i kontoret. Hvem skal de besøge? Hvem skal tage imod dem? Har en aftale?

Hvad koster en forstyrrelse på kontoret?

23 minutter og 15 sekunder.

Så længe tager det at komme tilbage i en arbejdsrytme efter en forstyrrelse. Lad den lige sive ind. 23 minutter og 15 sekunder.

WelcomeBob er kontorfællesskabets redning

Hvad er en intelligent dørtelefon til kontorfællesskabet og hvordan sørger du for at kun de rigtige får adgang?

Kundeanmeldelse Marie Lommer Bagger, Measurelet

”Hvorfor køber i ikke en WelcomeBob – det er fremtiden?”

Start-up søger likviditet! En fortælling om dating, matchmaking og faste forhold i erhvervslivet.

Når man som Niels Nydam Andersen og Jonas Vistesen grundlæggerne af WelcomeBob, får en god ide, som man gerne vil føre ud i livet, har man ofte brug for startkapital. Gennem netværket Keystones søgte drengene investeringer, men fik langt mere end blot penge på bogen. 

En investor er meget mere end bare penge i puljen

Tæt samarbejde skaber stærkere virksomheder – og netop dette erfarer WelcomeBob, der i samarbejde med deres lead-investor Hans Arnbjerg, sætter en stålfast kurs for virksomhedens fremtid.

Brugeranmeldelse: Camilla Gilbro, Futurebox

Jeg synes det er en smart løsning. Den gør hverdagen i kontorfællesskabet lettere, fordi man ikke skal ud og åbne døren hele tiden”.

Brugeranmeldelse: David Fleischer, Miwire

Hvis jeg skulle anbefale WelcomeBob til andre, ville jeg sige at jeg synes det er velfungerende, smart og frem for alt – det med at man kan betjene det fra sin telefon uanset hvor man er henne – det er banebrydende. Jeg har ikke set andre steder før”.

Brugeranmeldelse: Hanne Jarmer, Go Dogo

WelcomeBob er hurtigt og virker hver gang - Jeg har aldrig oplevet at den ikke virkede”.

Hvorfor WelcomeBob?

At finde et navn til sin virksomhed kan da ikke være så svært, tænker du sikkert – men jo, det kan det. For et navn er ikke bare et navn, det er jo en stor del af virksomhedens identitet. WelcomeBob - Hvor kommer det så fra?

Drengene bag WelcomeBob

Hvem finder på at give dørtelefoner et facelift? Det gør to gutter uddannet inden for arkitektur og industrielt design, begge med en drøm om at skabe noget nyt og revolutionerende. Selvfølgelig.

Livet som start-up virksomhed – på godt og ondt

At være en del af en start-up er en livsstil. En livsstil som giver en masse usikkerhed, men som ligeledes giver frihed og lyst til at løbe stærkere end aldrig før…

Fleksibilitet, ansvar og forskelligheder – sådan er arbejdsdagen hos WelcomeBob

For en start-up virksomhed som WelcomeBob er det vigtigt, at få det mest optimale ud af sine medarbejdere – og får man nødvendigvis det hverdage mellem 8-16? Det mener CO-founder Jonas Vistesen ikke. WelcomeBob gør op med de gamle normer på arbejdsmarkedet og fokuserer i stedet på individet og at promovere arbejdsglæde.