Brugeranmeldelse: Camilla Gilbro, Futurebox

Camilla Gilbro mødte WelcomeBob, gennem sit arbejde som project manager hos Danish Tech Challange, som ligeledes driver kontorfællesskabet Futurebox i Kongens Lyngby. Drengene bag WelcomeBob var til samtale med Camilla som en del af ansøgningsprocessen som deltagere ved Danish Tech Challange. Camilla så øjeblikkeligt et stort potentiale for den trådløse dørtelefon med video.

Camilla uddyber: ”Jeg synes det er en smart løsning. Den gør hverdagen lettere, fordi man ikke skal ud og åbne døren hele tiden”. Camilla fortæller, at de ansatte ved kontorfællesskabet Futurebox ofte oplevede at få rollen som receptionister, når gæster som skulle besøge en af kontorfællesskabets virksomheder, men efter at have fået installeret en WelcomeBob er det fortid. ”Med WelcomeBob kan de besøgende ringe direkte til dem de skal tale med og så kan de selv åbne for deres gæster – Det synes jeg er skønt!” udtaler Camilla og uddyber ”det var en stor irritation for os i dagligdagen, at det altid var os der endte med at blive receptionister for resten af bygningen, fordi det er os der er ansvarlige for fællesskabet”.

Hos Futurebox er sikkerhed en vigtig faktor. Camilla fortæller: ”Vi er et kontorfællesskab som huser mange følsomme informationer omkring forskellige produkter, så vi vil ikke bare have at folk kan gå ind og ud af bygningen. For os er det vigtigt, at der er en form for sikkerhed; døren skal være låst, og vi skal vide at kun de rigtige kommer ind”. Med en WelcomeBob dørtelefon føres der log over alle oplåsninger, hvilket netop er for at øge sikkerheden.

For virksomhederne i Futurebox har WelcomeBob vundet stort indtræk. Camilla fortæller hvordan de øvrige brugere benytter WelcomeBob: ”Der er mange nu der bruger deres telefon til at låse sig ind. Så udover at de åbner for gæster bliver det også deres måde at komme ind på. Det er i mange sammenhænge blevet en erstatning for nøglekortet herude. Det er en simpel løsning og du bruger bare din telefon, som du altid har på dig alligevel. Du slipper for at slæbe rundt på alle mulige nøgler, du kan få fat i dem du har brug for. Simpelt og Let”.

Kontorfællesskaberne var ikke de første WelcomeBob så som potentielle kunder, men i dag er flere kontorfællesskaber blandt WelcomeBobs brugere. Futurebox er et godt eksempel på, at løsningen passer perfekt til brug i kontorfælleskaber.