Brugeranmeldelse: David Fleischer, Miwire

David Fleischer er CEO hos virksomheden MiWire, som på deres kontor har en trådløs videodørtelefon fra WelcomeBob installeret. David fortæller: ”WelcomeBob er et velfungerende dørsystem som gør at man både kan åbne døren for kunder og alt imens man kan se hvem de er, imens man er på arbejdspladsen. Dét i sig selv, synes jeg, er et godt system”. 

Men David udtrykker ligeledes sin begejstring for opkoblingen til 4G, der gør det muligt at anvende sin WelcomeBob dørtelefon uafhængigt af sin geografiske placering: ”Dét som jeg tror er unikt for WelcomeBob er, at man kan åbne døren uanset hvor man er. Første gang jeg oplevede det, tænkte jeg: Wow! Det er genialt. Jeg stod derhjemme og så var der et DHL bud som skulle aflevere en pakke til os på kontoret. Jeg kunne se, hvem han var, så det behøvede jeg ikke engang spørge om, men kunne i stedet lukke ham ind af døren” – og netop den fleksibilitet er en af grundtankerne bag den trådløse videodørtelefon.

Hos WelcomeBob arbejdes der hele tiden for at kunne levere en løsning løser kundernes behov, derfor er vi glade for, at David bemærker vores konstante udvikling: ”Jeg synes løsningen fra WelcomeBob fungerer rigtig godt og den bliver jo kun bedre og bedre”.

Fleksibilitet, innovation og sikkerhed – frem for alt. 

MiWire giver dig internet af høj hastighed, uanset hvor du bor – en smart løsning som du kan læse mere om her: www.miwire.net