Brugeranmeldelse: Hanne Jarmer, Go Dogo

Hanne Jarmer er founder af virksomheden Go Dogo, og er glad bruger af den trådløse videodørtelefon fra WelcomeBob. Før installationen af WelcomeBob var Hanne vant til at benytte traditionelle nøglebrikker, men fandt hurtigt fordelene ved at anvende WelcomeBob som nøgle. Hanne fortæller, at man med fordel kort tid før man er ved døren, kan tage sin WelcomeBob, låse døren op, og gå direkte ind. Hanne fortæller: ”Den er vildt hurtig til at åbne, også selvom man har en gammel og langsom telefon, jeg forstår ikke hvordan de har gjort det. Jeg synes den er vildt fed, man trykker jo bare på den – og så er døren åben”.

Opkoblingen til 4G giver en friheden til at åbne, uanset ens geografiske placering.”Det er vildt fedt, at man kan låse nogle ind mens man ikke er på arbejde – så kan man lige se hvem det er først og så låse dem ind. Det har jeg endnu ikke haft behov for, men jeg kan forstå på andre, at det er en vildt god egenskab” udtaler Hanne, som yderligere fortæller hvordan piccolinen på kontoret jubler over netop den kvalitet.

Hos Go Dogo drager man stor fordel af at anvende WelcomeBob til nøgledeling: ”Når vi har praktikant, behøver jeg ikke at sørge for at han/hun får en nøglebrik, så kan jeg bare midlertidigt give adgang via WelcomeBob. Det gør hverdagen noget lettere for mig” udtaler Hanne. Netop muligheden for hurtigt at give personer adgang er, hvad Hanne særligt ønsker at fremhæve ved WelcomeBob - ”at man kan give hurtig midlertidig adgang, uden at man skal udlevere nøgler, som kan blive væk – det er en anbefaling værdigt”.

Go Dogo udfordre hunde med deres intelligente træningsprogrammer. Ønsker du at læse mere om dem, så klik her: http://www.go-dogo.com