Fem værdiskabende fordele med WelcomeBob til kontoret

1) Spar tid på administration og nøgler

Med en WelcomeBob-installation er det slut med manuel administration af nøgler og nøglebrikker. En WelcomeBob dørtelefon gør nøgler digitale og beboerne låser nemt op direkte via deres smartphone. Med vores simple administrationssystem foregår styringen af adgangen til bygningen elektronisk, hvor I hurtigt kan dele adgang og oprette nye beboere. Slip dermed for at bruge tid og kræfter på at holde styr på uddeling og indsamling af nøgler, når der er ind- og udflytninger af lejere. I administrationssystemet får man et simpelt overblik over kontorfællesskabets lejere; virksomhederne og de pågældende medarbejdere som har adgang til bygningen.

2) WelcomeBob ringer til den enkelte lejer

Modsat traditionelle dørtelefonanlæg, så ringer WelcomeBob videodørtelefonen til en person i stedet for et sted. Dette betyder at når gæsten ringer på dørtelefonen til den pågældende lejer, så modtager denne person opkaldet direkte på sin smartphone via WelcomeBob’s smartphone app. Dermed forstyrres hverken andre personer eller en receptionist, og lejeren kan dermed blot lukke gæsten ind. WelcomeBob dørtelefonen overtager flere af receptionistens funktioner og frigiver derved tid til andre aktiviteter i kontorfællesskabet. Det kan også være at man ikke er til stede på kontoret, men afventer en pakke eller anden levering, og derved kan man stadig se via telefonen hvem der ringer på og hurtigt lukke vedkommende ind selvom man befinder sig andetsteds.

3) Bedre visuel identitet og lækkert design

Virksomhederne vises på WelcomeBob dørtelefonen når de er oprettet i WelcomeBob app’en hvilket effektiviserer administrationen af adgang og sikrer at dørtelefonen altid er opdateret med de rigtige navne. Derudover giver det et moderne visuelt look, at virksomhedernes logoer eller navne vises, og herunder de pågældende medarbejderes navne som gæsten kan ringe til via dørtelefonen. Herudover giver en WelcomeBob videodørtelefon et bedre visuelt og eksklusivt look med en flot og skarp skærm, den sorte farve samt eventuelt et messing finish rundt omkring dørtelefonen. Man kan desuden både låse døren op med WelcomeBob app’en eller kodetastaturet på videodørtelefonen.

4) Adgangslog: Øger sikkerheden og giver overblik

I WelcomeBob’s administrationssystem finder I også en adgangslog som giver et godt overblik over alle adgange, hvilket øger sikkerheden og giver indblik i, hvem der låser op samt hvor mange besøgende bygningen har. Det kan desuden være meget værdiskabende ift. at optimere hvornår eksempelvis ventilationen skal køre, og hvornår man kan skrue ned og dermed spare penge på energiforbruget.

5) Kombinér med DoorBob – og oplev flere fordele

DoorBob er din online styreboks til elektriske låse. Der findes et væld af anvendelsesmuligheder med DoorBob, og det er næsten kun fantasien der sætter grænser. I kan eksempelvis med fordel installere WelcomeBob's videodørtelefon ved hovedindgangen, mens DoorBob kan anvendes andre steder hvor specifikke personer skal have adgang såsom en bagindgang, mødelokaler, p-kælder, pakkerum, mv. Læs mere om vores DoorBob her.

WelcomeBob bruges af førende kontormiljøer i hele landet. Vores kunder tæller DTU Science Park, Philips, Ordnung, Soho, Wihlborgs og mange flere.

Ønsker du at høre yderligere om hvordan vi kan skræddersy en løsning til jeres kontor eller kontorfællesskab?
Få et uforpligtende tilbud lige her.