Fleksibilitet, ansvar og forskelligheder – sådan er arbejdsdagen hos WelcomeBob

Hos WelcomeBob gøres alt for at understøtte medarbejderne i at præstere bedst muligt, hvilket også er en af årsagerne til at de ansattes arbejdstider differentiere markant.

Kontorets kaffemølle startes af WelcomeBobs Android Developer Magnus, som oftest møder ind på kontoret klokken 9, mens realeases fra virksomhedens IOS Developer Hosam ofte udkommer på de sene nattetimer.

Hvis man en dag har svært ved at komme ud ad sengen om morgenen, kan man bare vælge at møde senere, og gå senere. Det gør også, at man ikke panikker, hvis man kommer 5 minutter for sent ud ad døren – og en fleksibel arbejdstilgang er en god måde at forhindre stress på” sådan fortæller Magnus om hverdagen hos WelcomeBob. Jonas fortsætter ”Vores arbejdsindsats opgøres ikke i timer men i præstation. Man skal præstere, når man er bedst motiveret til at præstere. Som Start-up virksomhed oplever vi ofte at dagligdagene tager uventede drejninger og at vi skal tage hurtige beslutninger. Det er en de af den dynamiske dagligdag i virksomheden og noget af det der driver os”.

Når vi arbejder, arbejder vi for at dygtiggøre os

Hos WelcomeBob arbejdes der ud fra principper om at afprøve og tage ved lære af de erfaringer der gøres. Der afprøves forskellige metoder – og hvis de nye tiltag ikke holder vand, fejlsøges der og afprøves på ny. Det handler om at turde tage chancer, og se hvordan tingene kan udfolde sig.

Tiderne skifter og tankegangen omkring det at drive virksomhed bør følge med. Mindre fokus på gamle strukturer og mere fokus på individets bedste. ”Vi hylder forskelligheder og gør vores ypperste for at opfordre til den største arbejdsglæde. Vi ved, at glade medarbejdere er det bedste for vores virksomhed” understreger Jonas.