Hvad koster en forstyrrelse på kontoret?

Hvis du i løbet af en dag bliver forstyrret 3 gange, mister du over en times effektiv arbejdstid. Jeg skriver om dette er, vi hos WelcomeBob har set dette fænomen mange gange og gerne vil hjælpe virksomhederne til at gøre noget ved det.

I løbet af de sidste 12 måneder har WelcomeBob være ude og besøge en lang række virksomheder som har behov for låst dør på grund af virksomhedens sikkerhed. Hver gang virksomheden får en gæst ringer den traditionelle dørtelefonen midt i kontoret. Riiiing. Alle hører lyden. Alle vender sig om for at se hvem der kommer ind og hvem der skal have besøg. Disse små forstyrrelser kan virke uskyldige, men er det ikke.

Hvis en virksomhed har 20 personer, der på denne måde bliver forstyrret fordi én person får en gæst, er resultatet som følger: Virksomheden mister 20 x 23 minutter og 15 sekunder. Det er 7 timer og 45 minutters effektiv arbejdstid samlet for hele arbejdsstyrken fordi én person får besøg.

Selvfølgelig kunne virksomhederne vælge at hyre en receptionist til at tage imod, men personen der får gæster kan lige så godt gøre dette selv, samtidig med at resten af kontoret ikke bliver forstyrret.

WelcomeBob adgangssystemet løser dette problem ved at gæster ringer op til præcis den person de skal besøge. Så kan resten af kontoret arbejde effektivt uden forstyrrelser.

Læs mere på: https://www.welcomebob.com/kontor/

Kilde: https://www.ics.uci.edu/~gmark/chi08-mark.pdf