WelcomeBob er kontorfællesskabets redning

Markedet for intelligente dørtelefoner er inden for de seneste år eksploderet. Der er et stort behov for sikre løsninger der letter administrationen i kontorfællesskabet – derfor kan man med fordel installere en WelcomeBob dørtelefon, som løser mange af de udfordringer kontorfællesskaber står med omkring sikker indgang for husets brugere og gæster.

Administrationen lettes markant, med en dørtelefon fra WelcomeBob

Nøgler og nøglebrikker hører sig fortiden til. Med den digitale dørtelefon, er tidskonsumerende nøgleuddeling og forsvundne nøgler historie. Adgangen til kontorfællesskabets faciliteter gives nu via WelcomeBob app, hvor man hurtigt og nemt kan tilføje og fjerne brugere. Hvor man før manuelt skulle redigere dørtelefonen, sørger WelcomeBob selv for at opdatere brugere, så listen over kontorfællesskabets beboere altid er opdateret. Det nemt at registrere når adressen fraflyttes og ligeledes simpelt at byde nye parter velkommen til kontorfællesskabet.

WelcomeBob ringer til en person – ikke et sted

Den trådløse dørtelefon fra WelcomeBob gør det muligt at opnå direkte kontakt til den person, gæsten i kontorfællesskabet skal møde. Med vores innovative løsning gør vi kontorfællesskabet flydende, da parterne ikke længere er bundet til en bestemt placering. WelcomeBob dørtelefonen ringer op til brugerens telefon, så uanset om vedkommende befinder sig på sit kontor, ved kopimaskinen eller i kantinen, vil opkaldet kunne besvares og gæsten inviteres inden for. Når kontorfællesskabets parter selv står for modtagelsen af gæsterne, omdannes behovet for en receptionist. Hvor funktionen før var at modtage gæster og forbinde dem med kontorfællesskabets brugere, kan receptionistens ressourcerne nu i stedet bruges på at servicere fællesskabet.

Sikkerhed handler om mere end bare en lås på døren

Vi ved at sikkerhed er en væsentlig faktor, hvilket er årsagen til at WelcomeBob dørtelefonen er forsynet med en log-funktion. Informationen om adgange kan vise sig nyttig, hvis man som administrator ønsker at vide, hvor mange der benytter bygningen eller i hvilket tidsrum kontoret oftest bliver anvendt. For kontorfællesskabets brugere er loggen en ekstra vagt, som kan tilgås i tilfælde af indbrud. Sikkerheden i bygningen er dog først og fremmest sikret ved, at alle opkald er baseret på video - Brugerne kan derfor se, hvem de byder indenfor før døren låses op.

Med en WelcomeBob dørtelefon lettes administrationen markant, da alle ændringer foretages digitalt og øjeblikkeligt. Det er derfor slut med nøgleuddeling og manuel labeludskift på dørtelefonen – kontakt os hvis du synes det lyder interessant, så finder vi en løsning der passer perfekt til dig!