WelcomeBob udnævnt som en del af fremtidens løsninger og vindere indenfor PropTech

Newsec: "Fremtidens vindere indenfor PropTech-området"

Sammen med de danske virksomheder The Many og DinGeo, er WelcomeBob fremhævet som en del af fremtidens vindere indenfor proptech (Property technology) området. Newsec beskriver blandt andet hvordan vores løsning har vundet indpas hos en række virksomheder samt landet aftaler med bl.a. Gefion Group, og herudover er populær hos kontorfællesskaber samt ideelt til kollegier.

Newsec medtager desuden en udtagelse fra investor og bestyrelsesformand i WelcomeBob, Hans Arnbjerg: ”Vi prøver at disrupte den måde, man giver adgang til bygninger på. Oven i det er der masser af muligheder for softwareudvikling, så systemet kan kobles sammen med regnskabssystemer, alarm-systemer osv., så der er masser af muligheder.”

Læs artiklen fra Newsec her.

Min Boligforening: "Nye teknologiske løsninger til fremtidens boligforening"

Aya Fabricius fra organisationen PropTech Denmark har udarbejdet et indlæg til magasinet Min Boligforening, der udsendes til 6700 boligforeninger fordelt over hele landet. Artiklen omhandler digitalisering af Danmarks boligforeninger, og her fremhæves blandt andet WelcomeBob’s løsninger.

Uddrag fra indlægget: ”En anden smart løsning er danske Welcomebob, hvis trådløse dørtelefoner gør det muligt for beboeren at styre sin dørtelefon via sin mobiletelefon. Dertil slipper administrator for vedligeholdelse af kablede dørtelefoner og nøgler. En simpel løsning, der skaber værdi for både beboer og administrator.”

Læs artiklen i Min Boligforening her.

Er du interesseret i at høre nærmere omkring vores løsninger?

Kontakt os via vores kontaktformular – og beskriv hvad du har brug for – så tager vi fat i dig hurtigst muligt, således vi kan udarbejde et skræddersyet tilbud til dig. Vi håber at høre fra dig!