KontorBoligOm osFAQBlogSupport Få et tilbud
KontorBoligOm osFAQSupportBlogFå et tilbud
+45 93 92 30 50[email protected]

Generelle spørgsmål

Hvordan virker WelcomeBob?
WelcomeBob består af to dele. En fysisk skærm som sidder ved din hoveddør, samt en app som hentes til smartphone. Når begge dele er installeret, er du klar til at komme i gang. Når du får gæster vælger de blot dit navn på dørtelefonen, du modtager et opkald på din smartphone og kan nu se, hvem der står foran din dør. I kan tale sammen, men det er kun dig ser kan se, hvem du taler med – og du kan med et simpelt tryk låse din hoveddør op og byde din gæst velkommen inden for.
Virker WelcomeBob app på alle telefoner?
WelcomeBob virker til smartphones med iOS 12.1 eller Android 5.0 eller nyere styresystemer.
Er der forskel på om man er Android eller iOS bruger?
WelcomeBob er udviklet til både Android og iOS. Brugerfladen er simpel og let tilgængelig og derfor er de små forskelle, de forskellige systemer giver, uden betydning for oplevelsen.
Kan appen fungere på iPad/tablet?
WelcomeBob virker til iPad/tablet med iOS 12.1 eller Android 5.0 eller nyere styresystemer.
Kan jeg bruge WelcomeBob appen uden at have en WelcomeBob dørtelefon?
Desværre kan du ikke benytte WelcomeBob dørtelefon og app uafhængig af hinanden. Kontakt os endelig for at få et tilbud, så også du kan få adgang til alle de smarte features.
Kan man låse døren op uden adgang til WelcomeBob app?
Du kan låse døren op med enten WelcomeBob app eller kodetastaturet.
Har WelcomeBob kodetastatur?
Ja, det er muligt at få tilføjet en kode til sin WelcomeBob, som kan åbne døren.
Kan min gæst se mig på skærmen?
Nej, du behøver ikke at være bange for om pakkeposten kan se dit morgenhår. WelcomeBob er forsynet med envejs kamera, så du kan se hvem du åbner for, men gæsten kan ikke se hvor du befinder dig – det er tryghed og sikkerhed.
Får man en device hængende i min entre i lejligheden?
Nej, din indretning bliver ikke spoleret af en masse ledninger og en kasse i entreen. WelcomeBob er en ledningsfri videobaseret dørtelefon som udelukkende styres fra din smartphone.
Hvordan tilføjes en ny beboer?
Du kan følge vores guide til tilføjelse af nye beboere nedenfor.
Skal man fysisk skifte beboere på dørtelefonen?
Er du også træt af lables som bleges af solen eller forsvinder med regnen? WelcomeBob gør en ende på det. Alle ændringer i beboerkartoteket foregår online. Her kan man nemt tilføje eller fjerne brugere – se vores guide nedenfor.
Kan jeg dele adgang med andre?
WelcomeBob er en løsning som nemt kan justeres i brugerne tilknyttet. Får du en håndværker på besøg kan du nemt tilføje dem til dørtelefonen. Når de ikke skal have adgang mere, kan du nemt fjerne dem fra dørtelefonen.
Hvordan får man en WelcomeBob enhed?
WelcomeBob kan installeres alle steder. Med vores ledningsfri løsning er der ingen grænser for, hvor jeres enhed kan placeres. Det eneste i skal gøre, er at tage fat i os – så finder vi en løsning tilpasset jeres behov.
Hvem installerer vores WelcomeBob?
Installationen af jeres nye dørtelefon er simpel og ligetil. Har i en huselektriker eller låsesmed som i normalt anvender i ejendommen, kan vedkommende med få instruktioner installere jeres WelcomeBob. Mangler i derimod én, som kan hjælpe med opsætningen, har vi en række samarbejdspartnere som kan hjælpe jer med at løse opgaven.
Kan en WelcomeBob erstatte nøgler i vores kontorfælleskab?
Ja - Med en WelcomeBob ved hoveddøren er det slut med nøglebrikker. Når du er en aktiv bruger, kan du med din smartphone nemt låse dig ind og dine forretningsforbindelser kan opnå direkte kontakt til dig, ved et enkelt klik på dørtelefonen.
Hvem kan bruge en WelcomeBob dørtelefon?
WelcomeBob er en løsning som kan anvendes i alle bebyggelser, hvor flere brugere skal have adgang. Vores løsning henvender sig hovedsageligt til boligforeninger, virksomheder eller kontorfællesskaber, hvor en stabil løsning med brugervenlig flade er vigtigt.
Kan WelcomeBob forkorte en byggeproces?
Ja, eller – i hvert fald på tidsforbruget når det kommer til elektrikertimerne slipper elektrikerne for at skulle trække ledninger i metervis rundt i ejendommen. Det er noget som kan mærkes på anlægsbudgettet.

Vælg en kategori

Generelle spørgsmål

En mand trykker på en lejlighed på WelcomeBob dørtelefonen med sin pegefinger

Tekniske spørgsmål

Photo af grønt printboard hvor forbindelser tydeligt ses

Guides

En hånd holder et kompas

Download nu på App Store og Google Play

Har du spørgsmål?

Ring til os eller send en mail og få mere at vide om WelcomeBob dørtelefon
+45 93 92 30 50[email protected]
KontorBoligFAQKontaktAdministration
Copyright © All Rights Reserved / Otto Busses Vej 5, 2450 København V
Privacy & Cookie Policy