KontorBoligOm osFAQBlogSupport Få et tilbud
KontorBoligOm osFAQSupportBlogFå et tilbud
+45 93 92 30 50[email protected]

Tekniske spørgsmål

Batteri i enheden – hvad sker der hvis strømmen går?
Der er et nødbatteri i enheden, så det vil være muligt at ringe op i en kortere periode, indtil strømmen er genoprettet.
Hvordan er sikkerheden i WelcomeBob? Er det krypteret?
WelcomeBob benytter flere lag af sikkerhed og databeskyttelse for at sikre brugerne. Forbindelsen mellem backenden og mobil klienterne er krypteret og kan kun blive etableret af software bygget med WelcomeBobs certifikater. Personligdata er holdt sikker og privat med foranstaltninger som kræver, at hvert login er unikt og begrænset til kun at kunne læse og ændre data, som er relevant for den givne brugerkonto.
Skal der ledninger til dørtelefonen?
Ja, den skal have strøm og have forbindelse til den elektriske lås. WelcomeBob leveres med en strømforsyning som omdanner 230v til 12v. Så snart WelcomeBob enheden er opsat ved din hoveddør, fungerer den via 4G internet.
Skal låsen skiftes?
Låsen kan oftest genbruges. Der kan dog være tilfælde hvor jeres slutblik skal skiftes. Dette sker eksempelvis, hvis den eksisterende løsning ikke er kompatibelt med de 12v, som WelcomeBob leveres med.
Skal låsekassen skiftes?
Det afhænger af, om døren i forvejen er forsynet med en elektrisk lås. Hvis låsekassen ikke er elektrisk, skal den skiftes. Hvis det er en elektrisk lås, kan låsekassen oftest genbruges.
Fungerer det på en dør med vrider?
Ja, men det kommer an på, hvilken låsekasse eller slutblik man har i sin dør. Men – alle døre kan laves, så de kan fungere med WelcomeBob.
Kan de parallel kobles med et eksisterende briksystem?
Har du et allerede eksisterende nøglebrik system, er det muligt at tilkoble din WelcomeBob dørtelefon. Mange af vores kunder har denne løsning men oplever, at WelcomeBob ofte bliver erstatning for den traditionelle brikløsning. Hvorfor ikke bare bruge den telefon, man alligevel har i hånden, fremfor at skulle kigge i bunden af tasken efter sin nøglebrik?
Kan jeg få en WelcomeBob enhed som ligeledes kan åbne døren til min lejlighed?
Vi kan desværre ikke åbne døren til din lejlighed. Det er ikke muligt at lave den løsning i en App, men der findes mange løsninger som kan komplementere din WelcomeBob dørtelefon og give dig en fuld digital løsning.
Må posten gerne aflevere min pakke, når jeg ikke er til stede?
Det er op til den enkelte fragtmand – så husk endelig at give samtykke til, at de må stille din pakke ved din hoveddør.
Hvorfor føres der log over oplåsningerne?
Der føres log over oplåsningerne, både for at se hvor mange der går ind og ud af døren og benytter deres WelcomeBob app, men ligeledes som en sikkerhedsforanstaltning for alle brugere.
Kan WelcomeBob hackes?
WelcomeBob benytter alle moderne standarder for sikkerhed af vores system og servere. Se punktet ”Hvordan er sikkerheden i WelcomeBob? Er det krypteret?"

Vælg en kategori

Generelle spørgsmål

En mand trykker på en lejlighed på WelcomeBob dørtelefonen med sin pegefinger

Tekniske spørgsmål

Photo af grønt printboard hvor forbindelser tydeligt ses

Guides

En hånd holder et kompas

Download nu på App Store og Google Play

Har du spørgsmål?

Ring til os eller send en mail og få mere at vide om WelcomeBob dørtelefon
+45 93 92 30 50[email protected]
KontorBoligFAQKontaktAdministration
Copyright © All Rights Reserved / Otto Busses Vej 5, 2450 København V
Privacy & Cookie Policy