BoligKontorOm osFAQKontaktBlog
BoligKontorOm osFAQKontaktBlog
+45 93 92 30 50jonas@welcomebob.com

Tekniske spørgsmål

Batteri i enheden – hvad sker der hvis strømmen går?
Der er ikke et batteri i WelcomeBob, så hvis strømmen går slukker WelcomeBob. Så snart strømmen igen tilgår, tænder WelcomeBob automatisk igen og er klar til at byde gæster velkommen.
Hvordan er sikkerheden i WelcomeBob? Er det krypteret?
WelcomeBob benytter flere lag af sikkerhed og databeskyttelse for at sikre brugerne. Forbindelsen mellem backenden og mobil klienterne er krypteret og kan kun blive etableret af software bygget med WelcomeBobs certifikater. Personligdata er holdt sikker og privat med foranstaltninger som kræver at hvert login er unikt og begrænset til kun at kunne læse og ændre data som relevant for den givne brugerkonto.
Skal der ledninger til dørtelefonen?
Ja, den skal have strøm og have forbindelse til den elektriske lås. WelcomeBob leveres med en strømforsyning som omdanner 220v til 12v. Så snart WelcomeBob enheden er opsat ved din hoveddør, fungerer den via 4G internet.
Skal låsen skiftes?
Låsen kan oftest genbruges. Der kan dog være tilfælde hvor jeres slutblik skal skiftes. Dette sker eksempelvis hvis den eksisterende løsning ikke er kompatibelt med de 12v som WelcomeBob leveres med.
Skal låsekassen skiftes?
Det afhænger af, om døren i forvejen er forsynet med en elektrisk lås. Hvis låsekassen ikke er elektrisk, skal den skiftes. Hvis det er en elektrisk lås, kan låsekassen oftest genbruges.
Fungerer det på en dør med vrider?
Ja, men det kommer en på hvilken låsekasse eller slutblik man har i sin dør. Men – alle døre kan laves så de kan fungere med WelcomeBob.
Kan de parallel kobles med et eksisterende briksystem?
Har du et allerede eksisterende nøglebrik system, er det muligt at tilkoble din WelcomeBob dørtelefon. Mange af vores kunder har denne løsning men oplever at WelcomeBob ofte bliver erstatning for den traditionelle brikløsning. Hvorfor ikke bare bruge den telefon man alligevel har i hånden, fremfor at skulle kigge i bunden af tasken efter sin nøglebrik?
Kan jeg få en WelcomeBob enhed som ligeledes kan åbne døren til min lejlighed?
Vi kan desværre ikke åbne døren til din lejlighed. Det er ikke muligt at lave den løsning i en App, men der findes mange løsninger som kan komplementere din WelcomeBob dørtelefon og give dig en fuld digital løsning.
Må posten gerne aflevere min pakke, når jeg ikke er til stede?
Det er op til den enkelte fragtmand – så husk endelig at give samtykke til, at de må stille din pakke ved din hoveddør.
Hvorfor føres der log over oplåsningerne?
Der føres log over oplåsningerne, både for at se hvor mange der går ind og ud af døren og benytter deres WelcomeBob app, men ligeledes som en sikkerhedsforanstaltning for alle brugere.
Kan WelcomeBob hackes?
WelcomeBob benytter alle moderne standarder for sikkerhed af vores system og servere. Se punktet ”Hvordan er sikkerheden i WelcomeBob? Er det krypteret?"

Vælg en kategori

Generelle spørgsmål

Tekniske spørgsmål

Guides

Download nu på App Store og Google Play

The Villa Workspace
Airtame
Futurebox
Techstation
The Villa Workspace
Airtame
Futurebox
Techstation

Har du spørgsmål?

Ring til os eller send en mail og få mere at vide om WelcomeBob dørtelefon
+45 93 92 30 50jonas@welcomebob.com
Gammeltorv 8, 2. TH
1457 København K
Copyright © All Rights Reserved.