Hvem er ordnung kontorhoteller?

Hos ordnung kontorhoteller driver man på nuværende tidspunkt 12 eksklusive kontorhoteller med lokationer i København K, Frederiksberg, Hellerup, København Ø, København S, Lyngby og Odense. Nadia Krid-Halberg, Head of Customer Relations hos ordnung fortæller: ”Ordnung er et kontorhotel for virksomheder, som ønsker en fleksibel hverdag i professionelle rammer. Vores kontorløsninger kan skræddersyes til såvel enkeltmandsvirksomheden som til virksomheder med op til 100 ansatte. Ingen virksomheder er ens, og derfor tager vi altid udgangspunkt i hver enkelt virksomheds behov.”

 

Hvorfor valgte ordnung at tilknytte WelcomeBob’s dørtelefonsystem?

”Vi har jo både ordnung+ lokationer, som er bemandede, men vi har også ubemandede kontorhoteller. Og dér har vi altid været afhængige af et dørtelefonsystem, men dem vi har haft tidligere har været meget begrænsede i forhold til hvad de kunne bruges til – både i forhold til lejerne men også rent internt og administrativt hos os,” fortæller Nadia. Derfor valgte ordnung at kigge nærmere på WelcomeBob’s løsninger, hvor man testede dørtelefonsystemet på én lokation i første omgang, og efterfølgende valgte at installere systemet på flere lokationer grundet gode erfaringer og fordele i hverdagen.

Nadia uddyber: ”Med WelcomeBob kan man jo selv bestemme og selv oprette lige så mange kollegaer som man har lyst til eller behov for. Så på den måde – ved besøg – ringes der direkte op til den givne kollega der har det møde med den gæst eller kunde, og andre forstyrres ikke herved.” Herudover understreger Nadia, at det også har givet ordnung en tryghed i forhold til at de ikke behøver at være på selve lokationen for at se hvem man låser op for, samt at det er muligt at se indgange og tidspunkter i adgangsloggen i WelcomeBob’s tilhørende administrationssystem.

Hvordan har samarbejdet med WelcomeBob fungeret?

”Jeg synes samarbejdet generelt bare har været godt. Der er bare nogle gode ting, som man løbende lige får redigeret og skræddersyet i samarbejdet med WelcomeBob. Så derfor bliver det på en måde vores koncept lige præcis den indstilling vi vælger at have på vores lokationer.”

Nadia hos ordnung fremhæver desuden også tilgængeligheden og serviceniveauet hos WelcomeBob-holdet: ”Jeg har jo mange lejere i hverdagene, så når jeg har et spørgsmål, så skal der ikke gå ret lang tid før vi får løst problemstillingen. Og der har WelcomeBob været rigtig gode til at træde til. Især i starten af processen hvor vi har haft mange ønsker og behov – og skulle ligesom tilpasse WelcomeBob-systemet til vores behov. Så det har været rigtig rart.”

 

Ønsker du at høre nærmere om hvordan vi kan hjælpe jer med en bedre og skræddersyet dørtelefonløsning? Tag endelig fat i os lige her.

DIN NYE SMARTE DØRTELEFONBliv kontaktet af os og få et tilbud på din nye digitale dørtelefon!