Marie Lommer Bagger er founder af Measurelet, og bruger på sit kontor den trådløse videodørtelefon fra WelcomeBob.

Marie påpeger to klare fordele ved at anvende WelcomeBob: ”Det gode ved WelcomeBob er, at man ikke skal bruge nøgle og at jeg uden min tilstedeværelse kan lukke folk ind på kontoret. Det er super nemt at bruge”.

Som mange andre kvinder, er Maries taske måske ikke helt så organiseret, som først antaget, men det har hun fundet løsningen på: ”Jeg bruger WelcomeBob som nøgle – og det letter min hverdag ved, at jeg ikke skal rode efter de der nøgler nede i bunden af min dametaske”. Marie bruger ganske enkelt sin telefon, som hun altid har ved hånden. Med den kan hun med få klik, låse sig ind via sin WelcomeBob App.

Friheden til at give andre adgang til kontoret er ligeledes en faktor Marie sætter pris på: ”Jeg har skulle lukke nogle ind på kontoret uden at jeg selv var tilstede, og hvis jeg ikke havde WelcomeBob, skulle jeg belemre andre mennesker med at åbne op. Det er helt vildt rart at jeg selv kan stå for det”.

Hun påpeger ligeledes at WelcomeBob bibringer en anden værdi; ”Den er sjov og den er personificeret. I stedet for en helt almindelig kedelig dørtelefon som alle har, kan jeg meget godt lide WelcomeBob fordi den er sådan lidt hyggelig – Den siger velkommen på en anden måde.

Marie Lommer Bagger er idekvinden bag Measurelet, som arbejder for at lette dagligdagen for de hospitalsansatte og give patienter en mere behagelig oplevelser, når de gennemgår behandling hvor deres væskebalance skal analyseres. Du kan læse mere om Measurelet her: https://www.measurelet.com

DIN NYE SMARTE DØRTELEFONBliv kontaktet af os og få et tilbud på din nye digitale dørtelefon!