Se de nye WelcomeBob-opsætninger

Hermanhaven, Næstved (Tetris A/S)

Hos WelcomeBob har vi leveret Hermanhaven’s nye adgangssystem. Hermanhaven er et seniorvenligt bofællesskab i Næstved, hvor udvikleren bag, Tetris A/S, nu oplever stor værdi af en let administration med vores system. Det smukke byggeri indeholder 78 eksklusive lejligheder, som befinder sig omkring en stor, fælles, overdækket atriumhave. Byggeriet er af lækre materialer, og boligerne har også egen altan eller terrasse med udsigt til den vilde natur.

Boligforening på Nørregade, København

På én af bygningerne i Nørregade, centralt i København, pryder en WelcomeBob videodørtelefon nu ved indgangsporten – lige overfor Folketeatret. Her har kunden, en boligforening, valgt WelcomeBob som deres nye adgangssystem, hvor dørtelefonen er installeret ved porten og 4x DoorBobs er installeret ved indgangene.

Global Roadrunner, København

Global Roadrunner har valgt WelcomeBob som deres nye adgangssystem til deres fine kontor og startup propagator i København. Her har man ydermere valgt at få logoer på dørtelefonen mens den også er omkranset af et messing-finish. Hos Global Roadrunner investerer man i startups, og hjælper iværksættere med at bygge bæredygtige virksomheder.

Ejerforening på Halmtorvet, København

En ejerforening på hjørnet af Halmtorvet og Absalonsgade i København har nu fået installeret deres WelcomeBob dørtelefon. Selve bygningen prydes af et flot messing tema – og derfor har ejerforeningen også valgt vores udgave med messing finish omkring dørtelefonen samt med en messing bagplade. Se nedenstående billede af den pæne opsætningen – samt hvordan det fungerer godt sammen med den grønne dør og messinghåndtaget.

Kontorfællesskabet ToTo, København

I kontorfællesskabet ToTo sidder der mange forskelligartede virksomheder, og det er desuden en historisk bygning som tidligere har rummet DSB’s gamle direktionslokaler. Nu har ejeren bag, Urban Help, valgt at koble WelcomeBob’s videodørtelefon på kontorfællesskabet ToTo i København. Denne pryder nu bygningen samt assisterer lejere, besøgende og administrationen til en nemmere hverdag.

DIN NYE SMARTE DØRTELEFONBliv kontaktet af os og få et tilbud på din nye digitale dørtelefon!